SHKH Öğrencilerimiz THY Mesleki Eğitimlerine Başladılar

Türk Hava Yolları ve Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı arasında imzalanan eğitim protokolü kapsamında Türk Hava Yolları bünyesinde gerçek uçuşlarda mesleği deneyimlemek ve becerilerini geliştirmek üzere seçilen 28 kişilik öğrenci grubumuz, THY Uçuş Eğitim Başkanlığı Florya yerleşkesinde iki sınıf olarak eğitime başladılar.

03 Ocak 2020 tarihinden itibaren başlayan eğitimin programında; Oryantasyon, Yolcu Memnuniyetine Yönelik Sessizlik, Türk Hava Yolları Uçakları İkramlarına Yönelik DO&CO Firmasında Servis Eğitimi, Türk Hava Yolları Üniformasını Taşıma Kuralları ve Acil Durum Tatbikatları bulunmaktadır. Kurumsal ve mesleki adaptasyonlarına yönelik bu 10 günlük eğitimden sonra, öğrencilerimiz haftanın iki günü bölüm derslerine devam ederken haftanın üç günü ise gökyüzünde meslekleri ve meslektaşları ile birlikte olacaklardır. Kendilerine eğitim döneminde başarılar dileriz.