Kabin Memurları için Rehber Niteliğinde Kitap

10 Aralık 2019

Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı öğretim görevlileri Dr. Lale Gülnaz Karahan ve Dr. Gülbeniz Akduman’ın birlikte kaleme aldığı Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri İçin Nezaket ve Protokol Kuralları kitabı Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Yayınları’ndan çıktı.

Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri eğitimlerinde kullanılmak amacıyla hazırlanan kitapta görgü, nezaket ve protokol kuralları kabin memurluğu çerçevesinde inceleniyor. Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programında 6 yıldır verilen “Nezaket ve Protokol Kuralları” dersinin genişletilmesiyle oluşturulan kitap, alandaki yayın ihtiyacını karşılıyor.

Sosyal davranış kurallarına hâkim, nazik, nitelikli ve eğitimli gençlerin yenilikçi ve pozitif bir bakış açısıyla sivil havacılık sektöründe yer almalarına katkı sunmak, kabin memurlarının ekiple ve yolcuyla olan ilişkilerinde olumlu değişimler yaratmak amacıyla hazırlanan kitap, Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri alanında hizmet veren ve eğitim faaliyeti yürüten tüm havayolu şirketleri ve üniversitelerdeki eğitmen ve öğrenciler için rehber niteliği taşıyor.